Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Zgodovina podjetja

 

 

 

Osnovna izkaznica

ATET d.o.o.

Devova ulica 6a

1000 Ljubljana

 

T: 01 320 82 30

E: prodaja@atet.si 

W: www.atet.si 

 

 

Identifikacijska številka za DDV: SI89985435
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5967155000
TRR: SI56 3300 0000 4987 440 (Addiko bank)

 

Podjetje Atet rent a car je bilo ustanovljeno leta 1996, z namenom zagotavljanja najema vozil s kvalitetno izvedbo in konkurenčnimi cenami na slovenskem trgu.


Do danes smo se na slovenskem trgu dobro ustalili; ker pa samo slovenski trg ni dovolj, smo začeli pridobivati nove izkušnje in poslovne partnerje tudi v tujini; povezali smo se z mednarodnimi posredniki za zagotavljanje najema vozil ter se tako le še približali potencialnim tujim strankam oziroma turistom, ki obiščejo Slovenijo.

 

Postopoma smo gradili tudi našo mrežo poslovalnic. Z njimi pokrivamo vse ključne regije in smo vam tako na voljo po vsej Sloveniji.

 

 

Atet Ljubljana

 

Letališče Ljubljana

 

Atet Maribor

 

Atet Koper

 

 

V voznem parku lahko ponudimo 200 vozil, od katerih nobeno ni starejše od leta dni, 98 odstotkov vozil je mlajših od šestih mesecev.

 

Trenutno štejemo 25 zaposlenih, od leta 2006 pa smo med največjimi tovrstnimi podjetji v Sloveniji.

 

Nenehno se trudimo izboljševati storitve. Od leta 2013 smo vsako leto prejeli tudi Certifikat odličnosti in smo hkrati tudi prejemnik certifikata Tripadvisor Excellence za leto 2019 ter izbira popotnikov na Tripadviror v letu 2020, na kar smo še dodatno ponosni, saj nam to na nek način ponudi povratno informacijo o zadovoljstu naših uporabnikov. Preveri tukaj.

 

 

Verjamemo, da je lahko tudi storitev kot je najem vozila nadvse prijetna izkušnja in s tem razlogom se trudimo pomagati in prisluhniti prav vsakemu uporabniku ter mu zagotoviti popolno mobilnost. 

 

V ta namen smo izdali tudi Promocijsko zgoščenko. Številne stranke, ki si vozilo izposodijo prvič, bodo na zgoščenki lahko našle nekaj ključnih informacij.

 

Veliko pozornost posvečamo povratnim informacijam. Hvaležni vam bomo za vsako mnenje, tudi kritično in veseli, če si boste lahko vzeli minuto časa in ga posredovali na ....

 

Na ta način najlažje in nabolje nenehno izboljšujemo naše storitve.

 

 

RENTACAR