Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Zgodovina podjetja

 

 

 

 

 

 

Podjetje Atet rent a car je bilo ustanovljeno leta 1996, z namenom zagotavljanja najema vozil s kvalitetno izvedbo in konkurenčnimi cenami na slovenskem trgu.


Do danes smo se na slovenskem trgu dobro ustalili; ker pa samo slovenski trg ni dovolj, smo začeli pridobivati nove izkušnje in poslovne partnerje tudi v tujini; povezali smo se z mednarodnimi posredniki za zagotavljanje najema vozil ter se tako le še približali potencialnim tujim strankam oziroma turistom, ki obiščejo Slovenijo.

 

Nenehno se trudimo izboljševati storitve. Tako smo v letih 2013, 2014, 2015, 2016 in 2017 prejeli Certifikat odličnosti.

 

V voznem parku lahko ponudimo 200 vozil, od katerih nobeno ni starejše od leta dni, 98 odtsotkov vozil je mlajših od šestih mesecev.

 

Trenutno štejemo 15 zaposlenih, od leta 2006 smo med največjimi tovrstnimi podjetji v Sloveniji.

 

Postopoma smo gradili tudi našo mrežo poslovalnic. Z njimi pokrivamo vse ključne regije.

 

 

Nič nam ni pretežko. Z veseljem prisluhnemo vsaki želji in se trudimo, da bi bil najem vozila karseda prijetna izkušnja.

 

V ta namen smo izdali tudi Promocijsko zgoščenko. Številne stranke, ki si vozilo izposodijo prvič, bodo na zgoščenki lahko našle nekaj ključnih informacij.

 

Veliko pozornost posvečamo povratnim informacijam. Hvaležni vam bomo za vsako mnenje, tudi kritično in veseli, če si boste lahko vzeli minuto časa in ga posredovali na ....

 

Na ta način najlažje in nabolje nenehno izboljšujemo naše storitve.

 

 

RENTACAR