Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Zgodovina podjetja

 

 

 

Osnovna izkaznica

ATET d.o.o.

Devova ulica 6a

1000 Ljubljana

 

T: 01 320 82 30

E: prodaja@atet.si 

W: www.atet.si 

 

 

Identifikacijska številka za DDV: SI89985435
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5967155000
TRR: SI56 3300 0000 4987 440 (Addiko bank)

 

 

NAŠE STORITVE

 

 

Upravljanje voznih parkov

 

 

Poslovni najem vozil

 

Kratkoročni najem vozil

 

 

Storitve mobilnosti od vrat do vrat

 

Analitika in optimizacija voznih parkov

 

 

Nadomestno vozilo

 

Poročni avto paket

 

 

 Študentska / Erasmus ponudba

 

Petrol ugodnost

 

Prevoz oseb

 

 

 

V voznem parku lahko ponudimo 200 vozil, od katerih nobeno ni starejše od leta dni, 98 odstotkov vozil je mlajših od šestih mesecev.

 

Prednost našega podjetja je v popolni prilagodljivosti in pripravi individualnih ponudb, glede na želje naročnika. Sodelujemo tako s fizičnimi kot s pravnimi osebam.

 

 

Nekaj storitev, ki jih izvajamo 

 

Kratkoročni najemi vozil do 30 dni

 

Najem vozila za daljši čas

 

Zagotavljanje nadomestnih vozil v sodelovanje z vsemi zavarovalnicami in asistenčnimi centri po Sloveniji

 

Izvajanje t.i. "door to door" storitev mobilnosti (premik vozil od lokacije A do lokacije B)

 

...

 

Atet Ljubljana

 

Letališče Ljubljana

 

Atet Maribor

 

Atet Koper

 

 

 

 

V voznem parku lahko ponudimo 200 vozil, od katerih nobeno ni starejše od leta dni, 98 odstotkov vozil je mlajših od šestih mesecev.

 

Prednost našega podjetja je v popolni prilagodljivosti in pripravi individualnih ponudb, glede na želje naročnika. Sodelujemo tako s fizičnimi kot s pravnimi osebami.

 

Nekaj storitev, ki jih izvajamo:

 

  • Kratkoročni najemi vozil do 30 dni
  • Najem vozila za daljši čas
  • Zagotavljanje nadomestnih vozil v sodelovanje z vsemi zavarovalnicami in asistenčnimi centri po Sloveniji
  • Izvajanje t.i. "door to door" storitev mobilnosti (premik vozil od lokacije A do lokacije B)
  • ...

 

NAŠA POT

 

Podjetje Atet rent a car je bilo ustanovljeno leta 1996, z namenom zagotavljanja najema vozil s kvalitetno izvedbo in konkurenčnimi cenami na slovenskem trgu.


Do danes smo se na slovenskem trgu dobro ustalili; ker pa samo slovenski trg ni dovolj, smo začeli pridobivati nove izkušnje in poslovne partnerje tudi v tujini; povezali smo se z mednarodnimi posredniki za zagotavljanje najema vozil ter se tako le še približali potencialnim tujim strankam oziroma turistom, ki obiščejo Slovenijo.

 

Postopoma smo gradili tudi našo mrežo poslovalnic. Z njimi pokrivamo vse ključne regije in smo vam tako na voljo po vsej Sloveniji.

 

Konec leta 2019 pa smo se pridružili skupini Petrol in sedaj skupaj pišemo nove zgodbe in od tedaj uspešno "manevriramo in peljemo" novih uspehom nasproti.

 

 

 

 

Trenutno štejemo 25 zaposlenih, od leta 2006 pa smo med največjimi tovrstnimi podjetji v Sloveniji.

 

Nenehno se trudimo izboljševati storitve. Od leta 2013 smo vsako leto prejeli tudi Certifikat odličnosti in smo hkrati tudi prejemnik certifikata Tripadvisor Excellence za leto 2019 ter izbira popotnikov na Tripadviror v letu 2020, na kar smo še dodatno ponosni, saj nam to na nek način ponudi povratno informacijo o zadovoljstu naših uporabnikov. Preveri tukaj.

 

 

 

ATET vključen v strokovno Združenje Rent a Car Slovenije

 

V oktobru 2020 se je na novo ustanovilo tudi združenje največjih slovenskih podjetij, ki izvajajo storitve najema vozil, kjer se bo v prihodnosti ukvarjalo z vsebinami in problematikami na tem področju. Med podjetja vključena v strokovno Združenje pa spadamo tudi sami.

 

 

 

Verjamemo, da je lahko tudi storitev kot je najem vozila nadvse prijetna izkušnja in s tem razlogom se trudimo pomagati in prisluhniti prav vsakemu uporabniku ter mu zagotoviti popolno mobilnost. 

 

V ta namen smo izdali tudi Promocijsko zgoščenko. Številne stranke, ki si vozilo izposodijo prvič, bodo na zgoščenki lahko našle nekaj ključnih informacij.

 

Veliko pozornost posvečamo povratnim informacijam. Hvaležni vam bomo za vsako mnenje, tudi kritično in veseli, če si boste lahko vzeli minuto časa in ga posredovali na ....

 

Na ta način najlažje in nabolje nenehno izboljšujemo naše storitve.

 

 

RENTACAR