Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Najem avtomobila in dogodivščine-Božični sejmi

 

 

 

December je uradno tu, kar lahko pomeni le eno - Božična rajanja in prireditve so v polnem teku! Več kot pripravljeni smo na vse božične lučke, božične slaščice, kuhano vino in sneg. Za vas smo pripravili kar 11 idej za izlet, kjer zagotovo začutite praznični duh najlepšega obdobja v letu! Preveri spodaj.

 

 

* Ponudbo za Erasmus študente z vsemi vključenimi ugodnostmi si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb. 

 

 

ERASMUS študenti

 

 

 

* POSEBNO ponudbo za najem vozila z vključenim spletnim popustom si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb. 

 

Preveri spletno ponudbo

 

 

 

 

 

 

 

1. LJUBLJANA (Slovenija)

 

Slovensko prestolnica moramo definitivno umestiti na prvo mesto. Božni okraski in luči so zažareli v vsem svojem soju že 30.11.2018 in središče mesta je prav zares čarobno. Odpravite se na kratek sprehod ob Ljubljanici, kjer lahko z vročim napitkom v roki občudujete praznično postavitev.

 

 

 

 

 

2. KOPER (Slovenija)

 

Koper že kar nekaj časa naznanja praznični spektakel, ki mu bomo lahko priča že od 09.12.2018 naprej. Pripravili si razne pravljične figure in svetlobne okrase, ki bodo poskrbeli za čudovito in čarobno vzdušje. Glede na to, da je Koper le uro vožnje stran, vam priporočamo, da si vzamete nekaj trenutkov le zase in se odpeljete na slovensko obalo, zagotovo vam ne bo žal. 

 

 

 

 

 

3. MARIBOR (Slovenija)

 

Obstaja kaj boljšega kot je preživljanje hladnih zimskih večerov v družbi prijateljev in družine? Za trenutek se ustavite, popijte in pojejte nekaj dobrega ter uživajte v družbi najbljižjih. Ena izmed lokacij, s pogledom na mesto, je mariborski Luft 360, Ulica Vita Kraigherja 3, 200 Maribor. 

 

 

 

 

 

4. ZAGREB (Hrvaška)

 

Hrvaška prestolnica se v adventnem obdobju kar blešči. Zagreb je ena izmed lokacij, ki morate zagotovo obiskati v zimsekm času. Preizkusite se na drsališču, ki je postavljeno na trgu kralja Tomislava. Poskusite odločno lokalno kulinarko in uživajte v vseh glasbenih prireditvah! 

 

 

 

 

 

5. VIENNA (Avstrija)

 

Božični sejmi na Dunaju imajo izjemno dolgoletno tradicijo in prav izžarevajo praznično vzdušje. Svoj avto lahko parkirate in se peš odpravite novim odkritjem naproti ter si vmes vzameto pavzo ali dve ter se vmes ogrejete s kuhanim vinom ali vročim čajem.

 

 

 

 

6. BUDAPEST (Madžarska)

 

Glavno mesto Madžarske je izjemno znano po čarobnih božičnih sejmih na različnih lokacijah po mestu. Pravljični stolp Fisherman's Bastion je definitivno ena od znamenitosti, ki jo morate obiskati v zimskem obdobju.

 

 

 

 

7. SALZBURG (Avstrija)

 

Za pravljično mesto kot je Salzburg bi z lahkoto rekli, da je bilo ustvarjeno za praznični čas in vsa rajanja, ki spadajo zraven. Božični sejmi, adventni koncerti ter lokalna kultura vas bo popolnoma očarala in prevzela vas bo veličastnost Mozartovega mesta. 

 

 

 

 

8. GRAZ (Avstrija)

 

Le dve uri vožnje stran iz Ljubljane se znajdete v čudovitem Grazu, kjer lahko občudujete vse romantične luči in se stisnete k svoji dragi oziroma dragemu ter skupaj občudujete prelepo okrašeno mesto. 

 

 

 

 

9. CHRISTKINDL (Avstrija)

 

Christkindl Marketi lahko prevedemo v Jezuščkov sejem. Majhna vasica Christkindl je mesto, kjer zagotovo začutite vso radost praznikov. Nikakor pa ne pozabite od tam poslati pošte svojim ljubljenim ali pa pismo Božičku oziroma Dedku Mrazu.

 

 

 

 

10. PRAGUE (Češka)

 

Božični čas, najbolj čarobno in praznično obdobje v letu je definitivno primerno za obisk Prage! Poskrbite za malo božičnega nakupovanje medtem ko se sladkate z odličnimi božičnimi piškoti.

 

 

 

 

11. BRATISLAVA (Slovaška)

 

Začuti kulturni utri Bratislave. Prav vsak božični sejem je drugačen in blesti v svojem značilnem siju. Bratislava seveda ni izjema. Odpelji se s posebno okrašenim vlakom in odkljukaj še eno stvar s svojega seznama želja.  

 

 

 

 

* Ponudbo za Erasmus študente z vsemi vključenimi ugodnostmi si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.  

 

ERASMUS študenti

 

 

* Ponudbo za najem vozila si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb. Vključen je tudi spletni popust!

 

Preveri spletno ponudbo

 

 

 

 


Vse novice
RENTACAR