Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Cena bencina v Sloveniji

cena bencina v sloveniji

 

CENE GORIV V SLOVENIJI 

 

V skladu z uredbo lahko naftni trgovci cene 95-oktanskega bencina in dizelskega goriva na bencinskih servisih ob avtocestah in hitrih cestah določajo sami.

 

Trenutne cene goriv v Sloveniji (zadnja sprememba 11.10.2022): 

 

Diesel 1.68
95 oktanski 1,41
98 oktanski 1.69

 

Cene goriv v primerjavi s sosednjimi državami

Cene goriv drugod po Evropi si lahko ogledate tudi na spodnji povezavi. V primerjavi z našimi sosednjimi državami ... 

 

Gorivo Avstrija Hrvaška Italija Madžarska
Dizel 2,03 1,63 1.94 2,10
95 oktanski 1.79 1,42 1.79 1,83
98 oktanski 2,03 1.67 2.02 1,97

Vir: AMZS

 

 

 

S klikom na spodnji gumb pa lahko preveriš kakšne so cene najema avtomobila, z vključenim spletnim popustom, za vse kategorije. Povpraševanje za najem avtomobila je neobvezujoče. Predplačilo ni potrebno. Preklic rezervacije je brez doplačila.

 

 

Preveri spletne cene

 

 

V kolikor bi potrebovali dodatne informacije vam je naš rezervacijski center seveda na voljo tako na elektronskem naslovu prodaja@atet.si kot na telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

Več informacij na voljo tudi na podstraneh: Pogosta vprašanja in Splošni pogoji poslovanja

 

POLITIKA ATET

Po splošnih pogojih poslovanja podjetja Atet gorivo ni vključeno v ceno najema. Najeto vozilo se izroči praviloma s polnim rezervoarjem goriva, ki je predpisano za posamezen tip vozila.


Vozilo je dolžan najemnik vrniti Atet d.o.o. s polnim rezervoarjem ustreznega goriva, v nasprotnem primeru, se najemnika dodatno bremeni za strošek dopolnitve rezervoarja posameznega vozila do napolnjenja (storitev polnjenja + strošek manjkajočega goriva).


Vse novice
RENTACAR