Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

5 najbolj priljubljenih slovenskih smučišč

 

 

Slovenija je znana tudi po svoji čudoviti raznovrstni naravi in seveda celi vrsti zimskih aktivnosti. Slovenska pobočja, hribi in gore zagotovo ponujajo izvrstna doživetja kot so smučanje, dnevno in nočno sankanje, deskanje in vrsto ostalih zabavnih aktivnosti! Preveri katerih 5 smučišč smo izbrali in se z avtomobilom zapelji do najljubšega. 

 

 

 

KRANJSKA GORA z avtom

 

 

Eno prvih in najstarejših smučišč ponuja kar 18 prog, ki skupaj predstavljajo kar 20 kilometrov dolgo zanimivo smučarko pot. Kranjska Gora je primerna za prav vse posameznike, tako smučarje kot deskarje z različno stopnjo zmogljivosti in znanja. Uživali pa bodo tudi vsi tisti, ki jim smučarskega znanja mogoče malo manjka, saj so na voljo tudi aktivnosti kot je sankanje, tako dnevno kot nočno, in mnogo ostalih.

 

Smučarske proge so razporejene po različnih stopnjah težavnosti oziroma zmogljivosti, zato bo prav vsak našel primerno zase. Poskrbljeno pa je tudi za popolne začetnike, ki s pomočjo smučarskih šol in inštruktorjev lahko osvojijo znanje. Pri ATET-u priporočamo  Intersport Bernik, kjer bo za vas zagotovo dobro poskrbel Sašo.

 

Kranjska Gora poleg ostalih aktivnosti ponuja tudi vrsto nastanitev, kjer lahko prenočite in si odpočijete med vašimi dogoviščinami.

 

Z avtomobilom boste iz Ljubljane do Kranjske Gore potrebovali približno 1 uro. Najem vozila si lahko enostavno zagotovite tudi z vključenim spletnim popustom. Preveri TUKAJ.

 

Dodatne informacije o Kranjski Gori lahko dobite na povezavi: https://kranjska-gora.si/aktivnosti/ 

 

 

  

 

 

KRVAVEC z avtom

 

 

Eno izmed najbolj priljubljenih smučišč je zagotovo Krvavec, kjer se smučarske proge raztezajo na kar 30 kilometrih. Najdemo pa tudi snežni park, primeren tudi za deskarje., ki jih mika tudi izvedba kakšnih bolj zapletenih adrenalinskih trikov in skokov.

 

Poskrbljeno je seveda tudi za družine in manjše otroke, ki se lahko ob različnih aktivnostih izredno zabavajo.

 

Z avtomobilom boste iz Ljubljane do Krvavca potrebovali približno 1 uro. Najem vozila si lahko enostavno zagotovite tudi z vključenim spletnim popustom. Preveri TUKAJ.

 

 

Dodatne informacije o Krvavcu lahko dobite na povezavi:https://www.rtc-krvavec.si/ 

 

 

 

 

 

ROGLA z avtom

 

 

Smučarji in deskarji lahko uživajo v skupno 12 kilometrskih smučarskih progah na pobočju čudovite Rogle. Primerna je za prav vse generacije, ki lahko izbirajo med vrsto aktivosti kot so smučanje, deskanje, tek na smučeh, pasjo vprego in še in še.

 

Tudi tisti, ki niso prav vešči v zimskih športih se zaradi bližine in dostopa lahko odpeljejo le na izlet, na kakšno odlično kosilo in sprehod v idilični naravi.

 

Z avtomobilom boste iz Ljubljane do Rogle potrebovali približno 2 uri. Najem vozila si lahko enostavno zagotovite tudi z vključenim spletnim popustom. Preveri TUKAJ.

 

Dodatne informacije o Rogli lahko dobite na povezavi: https://www.rogla.eu/si/aktivnosti/pozimi/smucanje-in-deskanje 

 

 


 

 

 

VOGEL z avtom

 

 

Vogel, znan tudi kot zimska pravljica blizu Bohinja oziroma poleg Bohinjskega jezera, je popoln za prav vse posameznike in ljubitelje zime. 

 

Smučišče obratuje že od leta 1964 in se razpoteza na 22 kilometrih smučarskih prog. Znan je kot raj za ljubitelje zimskih aktivnosti kot so smučanje, deskanje, tek na smučeh in se lahko pohvali tudi s svojim snežnim parkom, ki se uvršča med najboljše in vsebuje kar nekaj adrenalinskih skakalnic ter ostalih elementov.

 

Urejene proge smučišča so ustrezne za vse ravni znanja smučarjev ter deskarjev in bodo prav gotovo zagotovile zabavo za celotno družino oziroma skupino!

 

Z avtomobilom boste iz Ljubljane do Vogla potrebovali približno 2 uri. Najem vozila si lahko enostavno zagotovite tudi z vključenim spletnim popustom. Preveri TUKAJ.

 

Dodatne informacije o Voglu lahko najdete na povezavi: http://www.vogel.si/zima/ 

 

 

 

 

 

 

 

STARI VRH z avtom

 

 

The ski resort is suitable for skiers of all levels of skills and it is a very popular destination for a night time sledding as well, which you will most certainly enjoy. Našli boste 12 kilometrov odlično urejenih smučarskih prog, ki bodo ob morebitnem pomanjkanju naravnega snega tudi umetno zasnežene. 

 

Proge so prav zaradi svoje raznolikosti primerne za različne zahtevnosti in ravni znanja smučarjev s svojo raznolikostjo, primerne za vse zahtevnostne ravni smučarjev, od začetnikov, srednje izkušenih do vrhunskih smučarjev in tekmovalcev ter namenjene vsem generacijam smučarjev, od najmlajših do najstarejših.

 

Z avtomobilom boste iz Ljubljane do Starega Vrha potrebovali približno 1 uro. Najem vozila si lahko enostavno zagotovite tudi z vključenim spletnim popustom. Preveri TUKAJ. 

 

 https://starivrh.si/index.php/o-smuciscu/ 

 

 

 

 

 

Preveri tudi mnenja naših preteklih in rednih strank tudi na Tripadvisorju, s klikom na spodnjo ikono, in se prepričaj, da je ATET Rent a Car prava izbira za najem avtomobila tudi zate!

 

 

 

 

 

 

 Ugodno spletno ponudbo lahko preveriš spodaj s klikom na gumb oziroma nam lahko pošlješ povpraševanje na naš elektronski naslov ... 

 

 

 

* Trenutno spletno ponudbo za najem vozila z vključenim spletnim popustom si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb. 

 

Preveri spletno ponudbo

 

 

 

 

 

 


Vse novice
RENTACAR