Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Storitve mobilnosti

 

 

Optimizirajte procese, razbremenite administracijo in poskrbite za višjo stroškovno učinkovitost  svojega voznega parka.

 

Vse, povezano z vašim vozilom, uredimo namesto vas.

 

Kaj je storitev mobilnosti »od vrat do vrat«? Gre za storitev, ki vam kot lastniku vozila ponuja možnost, da naši strokovnjaki vse zadeve, v povezavi z vašim avtomobilom, uredijo namesto vas. Za vas v praksi to pomeni, da skrb za vse administrativne in logistične zadeve prepustite nam ter sebi tako prihranite čas, se izognete morebitnemu stresu in seveda na dolgi rok tudi privarčujete.

 

V želji, da bi svojim partnerjem ponudili rešitve, ki so korak pred konkurenčnimi, vam nudimo osebni pristop in naše znanje na področju mobilnosti, ki smo ga pridobili na podlagi dolgoletnih izkušenj.

 

Paket storitev, ki ga boste izbrali, je odvisen od vaših potreb in želja, ki jih z našo pomočjo oblikujete v smiselno celoto. Poskrbeli bomo za vašo neovirano mobilnost v vsakem trenutku, saj vam v času izvedbe zagotovimo tudi nadomestno vozilo.

 

Storitve mobilnosti »od vrat do vrat«:

 • Organizacija terminov za servise in menjave pnevmatik
 • Premik vozila na redni in izredni servis
 • Premik vozila na menjave pnevmatik
 • Premik vozila na podaljšanje registracije
 • Premik vozila na tehnični pregled
 • Zagotovitev nadomestnega vozila v času izvedbe ostalih storitev
 • Podpora uporabniku 24/7 v primeru nesreče ali okvare
 • Upravljanj morebitnega škodnega primera

 

     

 

Za več informacij ali pripravo informativne ponudbe pa smo vam seveda na voljo na elektronskem naslovu ... in telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

Poskrbimo za vašo neovirano mobilnost v vsakem trenutku.

 

Ko izboljšujete svoje procese, je pomembno izbrati ustrezen sistem, ki vam bo omogočil lažje in bolj učinkovito delo. Glede na to, da je čas danes pomembna dobrina, smo naš celostni sistem zagotavljanja storitev mobilnosti »od vrat do vrat« oblikovali na način, ki je zanesljiv, učinkovit in uporabniku prijazen ter omogoča večji prihranek časa za vas.

 

 1. Naročilo storitve
 2. Potrditev naročila
 3. Prevzem vozila na lokaciji a
 4. Izvedba storitve – premik na lokacijo b
 5. Nadomestno vozilo v času izvedbe storitve
 6. Predaja vozila in dokumentov nazaj na lokaciji

 

Enotna kontaktna točka in celovit pregled nad stroški

 

Največja prednost storitev mobilnosti »od vrat do vrat« je zagotovo enotna kontaktna točka vstopa in izstopa informacij, kar pomeni, da vse informacije in morebitno pomoč dobite le z enim klicem.

 

Z vpeljanim enostavnim in učinkovitim sistemom beleženja vseh primerov tako dosežemo hitrejšo obravnavo primerov, višjo delovno in stroškovno učinkovitost ter omogočamo celovit pregled nad stroški in optimizacijo vaših vozil.

 

 

Kontaktne informacije: 

... 

01 320 82 30

 

 

 

 

Ostale storitve

 

 

Poslovni najem vozil 

preberi več

Kratkoročni najem vozil 

preberi več

Storitve »od vrat do vrat«  

preberi več 

Analitika in optimizacija 

 preberi več 

 

 

RENTACAR