Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Priključitev ATET v skupino Petrol

Posodobljeno: 01.06.2020 

 

 

 

Leto 2019 smo pri ATET uspešno zaključili in v začetek novega leta 2020 smo vkorakali polni svežega zagona, pričakovanj in vznemirjenja tudi zaradi nove poti, po kateri bomo "peljali in manevrirali" skupaj s Petrolom.

 

Konec leta 2019 se je torej podjetje ATET pridružilo skupini Petrol in pri nas se že veselimo pisanje novih zgodb, novih izzivov in skupnih uspehov.

 

Celotni članek si lahko prebereš na spletni strani Petrol, s klikom na spodnji gumb pa te bo na članek preusmerilo avtomatsko.

 

 

 

Preberi več

 

 

 

 

Preveri posebno ponudbo za vse imetnike Petrol Klub kartice zvestobe TUKAJ.

 

 

 

Pošlji povpraševanje na elektronski naslov ...  za več informacij in ponudbo. Prav tako smo kot vedno na voljo za vsa vprašanja na telefonski številki 01 320 82 30.

 

...

 

 

 

 

Kontaktne informacije:

 

V kolikor bi potrebovali kakršnekoli informacije, imate morebitne pomisleke in bi želeli prejeti naš odgovor, smo vam seveda na voljo. Z veseljem vam nudimo našo pomoč in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

 

V kolikor bi potrebovali najem avtomobila smo seveda tu za vas.

Spletno povpraševanje, z vključenim spletni popustom, je mogoče oddati TUKAJ. 

 

 

  • Možnost dostave vozila na lokacijo.
  • Ni predplačila.
  • Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

 

 

Za vas je naš Rezervacijski center dosegljiv na elektronskem naslovu prodaja@atet.si in na telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

 


Vse novice
RENTACAR