Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Najem avtomobila in dogodivščine-Bohinj

 

 

  

 

Idilični Bohinj

 

Beseda idilično zagotovo najbolje opiše Bohinj, ki je čudovit v prav vsakem letnem času. V poletnih mesecih je to priljubljena lokacija za prijetno in svežo ohladitev, v zimski polovici leta pa se celotna pokrajina spremeni v pravo zimsko pravljico.

 

Zanimivo je dejstvo, da Bohinj pravzaprav ni ne mesto in ne vas, po katerem se ta del Slovenije imenuje. Česar marsikdo ne ve je, da Bohinj označuje zgolj skupni geografski prostor, ki se razteza preko doline in vključuje kar nekaj manjših vasi, hribov in seveda Bohinjsko jezero ob jugovzhodnem delu Julijskih Alp.

 

 

Kar precejšen del Bohinja oziroma celotne Bohinjske doline spada pod Triglavski narodni park. Element po katerem je Bohinj najbolj prepoznaven oziroma priljubljen pa je zagotovo Bohinjsko jezero.

 

 

 

 

Bohinjsko jezero je naše največje slovensko stalno jezero, kar v osnovi pomeni, da je gladina jezera skozi vse leto enaka, se ne spreminja. Jezero je s svojo dolžino 4100m in širino 1200m resnično ena od stvari, ki jo moramo v svojem življenju videu oziroma še bolje občutiti in doživeti v polnem pomenu.

 

 

Ne glede na čas v katerem obiščemo Bohinj je na voljo kar precej dolg seznam doživetij, ki jih lahko imamo v Bohinju:

 

- Vožnja z ladjico po jezeru

- Vožnja s kajakom

- Sprehod ali tek okrog jezera

- Supanje na jezeru

- Ribolov

- Jahanje

- Wellness in spa

- še veliko ostalih aktivnosti...

  

 

Bohinj je bil zgodovinsko gledano središče planšarstva in z njim tesno povezanega sirarstva, ki je tekom let raslo in kmalu postalo temelj kmetijstva v Bohinju. Danes lahko rečemo, da skoraj ni trgovine, ki ne bi na svojih policah med drugimi prodajala tudi Bohinjski sir, ki po svojem izgledu včasih spominja na tipični švicarski luknjasti sir.

 

Med obiskom Bohinja se tako, po našem mnenju, nihče ne sme od tam odpraviti brez dobrega kosa tradicionalnega Bohinjskega sira.

 

 

 

 

Najem avtomobila, ki bo poskrbel za vse tvoje potrebe pa še nikoli ni bil lažji in bolj ugoden!

 

 

Avto lahko prevzameš v eni izmed ATET poslovalnic ali pa se odločiš za dostavo na lokacijo po želji!

 

Bohinju najbližja poslovalnica je ATET Brnik.

 

Vse kar potrebuješ je torej le še odločitev kam: levo, desno na jugo ali vzhod ter seveda dovolj velik in primeren avto, za kar pa poskrbimo mi!

 

V našem voznem parku lahko izbiraš med kar 14 različnimi kategorijami vozil in tako vsak lahko najde avto zase in svoje potrebe.

 

 

Spletna ponudba

 

 

 

Pestra izbira avtomobilov in kombijev.

Možnost dostave vozila na lokacijo.

Ni predplačila.

Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

24/7 pomoč uporabnikom.

 

 

Vrsto svojega potovanja si popolnoma prilagodiš svojim željam, svojemu počutju, vrsti aktivnosti, ki si jih želiš in seveda svojemu tipu popotnika.

 

 

 

Dodatni navdih za svoj potovalni načrt z avtomobilom in odkrivanje čudovite Slovenije lahko dobiš tudi na spletni strani I Feel Slovenia TUKAJ.

 

 

 

Spletna ponudba

 

  

 

 

Kontaktne informacije:

 

V kolikor bi potrebovali kakršnekoli informacije, imate morebitne pomisleke in bi želeli prejeti naš odgovor, smo vam seveda na voljo. Z veseljem vam nudimo našo pomoč in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

 

V kolikor bi potrebovali najem avtomobila smo seveda tu za vas.

Spletno povpraševanje, z vključenim spletni popustom, je mogoče oddati TUKAJ. 

 

 

  • Možnost dostave vozila na lokacijo.
  • Ni predplačila.
  • Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

 

 

Za vas je naš Rezervacijski center dosegljiv na elektronskem naslovu prodaja@atet.si in na telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

  • Pogosta vprašanja preveri TUKAJ.
  • Splošni pogoji poslovanja preberi več TUKAJ.

 


Vse novice
RENTACAR