Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Avto Kamping

  

 

Si pripravljen na nove poletne dogodivščine?

 

Je še kaj lepšega kot popolna svoboda na našem dopustu ali izletu? Z avtomobilom si svojo pot lahko ustvarjaš kar tekom vožnje in res doživiš ta občutek spontanosti. Hkrati pa imaš možnost postanka kjerkoli si v tistem trenutku želiš!

 

Kar so američani poimenovali "roadtrip" mora vsak izmed nas poizkusiti vsaj enkrat in po vsej verjetnosti si boste tega kasneje želeli še kdaj. Cilj dejansko niti ni toliko pomemben kot odlična družba, dobra glasba in občutek svobode in breskrbnosti.

 

Za tako vrsto potovanja se lahko odločiš iz danes na jutri!

 

 

Vse kar potrebuješ je odločitev kam: levo, desno na jugo ali vzhod ter seveda dovolj velik in primeren avto, za kar pa poskrbimo mi!

 

V našem voznem parku lahko izbiraš med kar 14 različnimi kategorijami vozil in tako sak lahko najde avto zase in svoje potrebe.

 

Torej ni potrebno, da si lastnik avtodoma ali prikolice, da lahko uživaš vse lastnosti takih potovanj, počitnic in izletov.

 

Spletna ponudba

 

 

Pestra izbira avtomobilov in kombijev.

Možnost dostave vozila na lokacijo.

Ni predplačila.

Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

24/7 pomoč uporabnikom.

 

 

Vrsto svojega potovanja si popolnoma prilagodiš svojim željam, svojemu počutju, vrsti aktivnosti, ki si jih želiš in seveda svojemu tipu popotnika.

 

 

 

 

Si želiš adrenalinskega, nenačrtovanega potepanja in kampiranja s prijatelji ob ognju? Prespiš lahko kar v avtomobilu, ki je hkrati tvoj dom in se tako pridružiš vsem popotniškim svobodnih dušam.

 

 

Avto lahko izkoristiš in vanj pospraviš vse potrebščine za čudovite trenutke kampiranja, kjer imaš svoj šotor le en sedež stran. Izkoristi vsa področja Slovenije, ki si jih želiš obiskati in zaspi pod zvezdnatim nebom.

 

 

Dodatni navdih za svoj potovalni načrt z avtomobilom in odkrivanje čudovite Slovenije lahko dobiš tudi na spletni strani I Feel Slovenia TUKAJ.

 

 

 

 

Nekaj od portalov, kjer lahko preveriš kakšne so možnosti postanka, prenočitve, bivanja in ostale uporabne informacije: 

 

 

 

 

 

Spletna ponudba

 

 

 

 

 

Kontaktne informacije:

 

V kolikor bi potrebovali kakršnekoli informacije, imate morebitne pomisleke in bi želeli prejeti naš odgovor, smo vam seveda na voljo. Z veseljem vam nudimo našo pomoč in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

 

V kolikor bi potrebovali najem avtomobila smo seveda tu za vas.

Spletno povpraševanje, z vključenim spletni popustom, je mogoče oddati TUKAJ. 

 

 

  • Možnost dostave vozila na lokacijo.
  • Ni predplačila.
  • Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

 

 

Za vas je naš Rezervacijski center dosegljiv na elektronskem naslovu prodaja@atet.si in na telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

  • Pogosta vprašanja:
  • Splošni pogoji poslovanja: 

 


Vse novice
RENTACAR