Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram
Cars
Spletna ponudba

Novice

5 idej za izlet z avtomobilom iz Ljubljane
5 idej za izlet z avtomobilom iz Ljubljane

Ljubljana je odlično izhodišče za izlete z avtomobilom v vse smeri po Sloveniji. Preberite katerih 5 idej za enodnevni izlet iz Ljubljane smo pripravili za vas.

Preberi več

Vozni park

Vozni park

Najboljša storitev v Sloveniji

Preverite našo ponudbo vozil in izberite svoje! Naša vozila so v povprečju stara do 6 mesecev ter na voljo v različnih kategorijah, razporejena po specfičnih lastnostih.

Preberi več

Drugi o nas

Drugi o nas

Najboljša izkušnja

Ponosni smo na dejstvo, da veljamo za prijazno, prilagodljivo podjetje, ki temelji na transparentnosti. Potrudimo se, da je vsak naš najemnik zadovoljen in se vedno rad vrne k nam.

Preberi več

Nadomestna vozila

Nadomestna vozila

Brez skrbi med popravilom

Zagotovo ste v preteklosti že naleteli na različne probleme kot so nesreča, toča, škoda na vozilu in v teh primerih preko zavarovalnice potrebovali nadomestno vozilo.

Preberi več

Upravljanje voznih parkov

Upravljanje voznih parkov

Prepustite vozni park našim strokovnjakom

Celostna storitev, ki vključuje vse naše podstoritve mobilnosti, in sicer Poslovni najem vozil, Kratkoročni najem vozil, Storitve mobilnosti "od vrat do vrat" ter Analitiko in optimizacijo. Vaš vozni park lahko prevzamemo delno ali v celoti. Storitve prilagodimo vašim potrebam in željam.

Preberi več

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Vse dodatne informacije, podrobnosti in odgovori na vaša vprašanja so na voljo tudi na naši spletni strani. V pomoč vse informacije glede plačila, vključenih kilometrov, zavarovanj in mnogo več.

Preberi več