Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Testiramo novi VW Tiguan

ATET Rent A Car je ponosni partner pri testnih vožnjah novega vozila VW TIGUAN. S tem smo nadgradili pilotski projekt testnih voženj novega ŠKODA Superb. Prav tako je od začetka junija novi Tiguan v naši floti z ročnim in avtomatskim menjalnikom.

 

Povezljivost. - Pripelje do cilja. Zapelje vas v nove avanture.

Na cesti, na terenu in celo na spletu – novi Tiguan vas popelje do novih ciljev. Pri tem boste zaradi najnovejše povezljivostne tehnologije optimalno pripravljeni na domala vsak teren.

 

Glavne značilnosti. - Odlična kakovost. Vse do najmanjše podrobnosti.

Novi VW Tiguan

Lahko ste prepričani: tudi na tehničnem področju novi Tiguan izpolni vsa pričakovanja, ki jih vzbuja napredna oblikovna zasnova.

 

Tako številni asistenčni sistemi, sodobne tehnologije in raznolike povezljivostne rešitve med vsako vožnjo zagotavljajo še višjo raven udobja, prinašajo nove možnosti in odpirajo vrata v svet novih doživetij.

 

Novi VW Tiguan

 

Dizajn. - Privlačen videz. Vznemirljiva odkritja.

Čas je za naslednjo pustolovščino. Novi Tiguan z odličnimi voznimi lastnostmi in naprednimi sistemi ni samo idealen sopotnik za nova doživetja – tudi sam je vznemirljivo doživetje.

 

Novi Tiguan

 

Nova oblikovna zasnova poudarja športnost in obenem eleganco novega modela, v pa so še številni drugi svojstveni oblikovalski elementi, ki dajejo poseben pečat kakovostni notranji opremi.


Vse novice
RENTACAR