Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Stare vinjete še do konca meseca

Novo vinjete

Lanskoletnim vinjetam se počasi izteka čas. Veljajo le še do konca meseca. Nove vinjete, so naprodaj od 1. decembra.

 

Cene vinjet

Cene vinjet za leto 2016 so ostale nespremenjene. Letna za avtomobil stane 110 evrov, mesečna trideset, tedenska pa petnajst evrov.

 

V Sloveniji je dobrih 1600 prodajnih mest, dobrih tisoč tudi v tujini.

 

Kazen za vinjeto

Vinjeta velja le, če je pravilno nameščena na notranjo stran vetrobranskega stekla. V primeru vožnje po avtocesti brez veljavne nalepke oziroma plačila cestnine, je predvidena globa v znesku od 300 pa do 800 evrov.

 

Kako pri Atet

Vinjeto strankam, ki pri nas najamejo avtomobil zagotovi Atet po bistveno ugodnejši ceni tri evre na dan oziroma največ 15 evrov na najem. Na ta način je strošek bistveno nižji, kot če bi jih kupovale stranke same. Na vozilih Atet so tako letne kot mesečne vinjete, obseg prilagajamo potrebam in številu vozil, ki jih imamo v parku.

Vinjet za sosednje države Atet Rent A Car Ljubljana ne nudi. Nudimo pa strankam pomoč z ustreznimi informacijami, kje in kako je vinjete moč pridobiti. Vsaka stranka za pot v tujino z vozilom podjetja Atet Rent A Car Ljubljana potrebuje dovoljenje, za katerega zaprosi ob rezervaciji. Vinjetni sitem poznata Madžarska in Avstrija, v Italiji in na Hrvaškem pa velja avtocestni sistem s cestninskimi postajami po načelu pay as you go.


Vse novice
RENTACAR