Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Slovenija med 7 najbolj varnimi območji za popotnike

 

preveri stopnjo tveganosti za določeno območje

 

Slovenija po najnovejših podatkih sodi med sedem držav, ki so med najbolj varnimi za potovanja.

 

Mednarodni organizaciji International SOS in Control Risks sta objavili zemljevid tveganj, ki med sedemerico držav z najnižjo stopnjo tveganja za turiste poleg Slovenije uvršča še Dansko, Finsko, Norveško, Islandijo, Švico in Luksemburg.

 

Države so razvrščene glede na stopnjo tveganja, ki jo popotnik lahko pričakuje v določenih delih sveta. Evropa je načeloma opredeljena z nizkim tveganjem, z izjemo Rusije, Ukrajine in Kosova. Prav tako enaka stopnja varnosti velja za Avstralija, Kanado in Združene države Amerike.

 

Med območja, kjer je tveganje za turiste nekje v sredini, spadajo recimo Turčija, Rusija, Brazilija in Savdska Arabija. Z obiskom Venezuele, Mehike in DR Konga se uvrstite v visoko stopnjo tveganja. Države, ki jim pripada najvišja oziroma ekstremna stopnja tveganja pa so Sirija, Afganistan, Libija, Somalija, Južni Sudan ter Mali in Jemen.

 

Spodaj si lahko ogledate celoten zemljevid s stopnjami tveganj, ki poleg stopnje tveganj pokaže tudi tveganje za zdravje ter varnost v prometu.

 

 

 

 

Preveri našo ponudbo

 

 

 

 

 

V kolikor bi želeli, nas lahko kontaktirate na ... in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja

 

 


Vse novice
RENTACAR