Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Slovenia - Perfect Travel Destination for 2019

 

Slovenija je bila uvrščena na #10 mesto po lestvici držav, kjer dobimo največjo vrednost pri obisku, in sicer na lestvici Lonely Planet's Best Value za leto 2019. Preveri še na spletni strani https://www.lonelyplanet.com/best-in-travel/value 

 

Glede na to, da je Slovenija majhna država je še posebej ustrezna za popotnike, ki želijo v krajšem času obiskati več mest in doživeti čim več kot tudi za obiskovalce, ki želijo vsak del Slovenije spoznati bolj podrobno in spoznati kulturo vsakega področja posamezno.

 

Majhna Slovenija ponuja vrsto znamenitosti, naravnih atrakcij in aktivnosti ter je primerna za prav vse tipe popotnikov, saj je na celotnem območju mogoče obiskati čudovito visoko gorovje, občudovati zeleno naravo in nacionalne parke, uživati v vrhunski kulinariki, se odpeljati do obale, 

 

Skoraj nemogoče je verjeti, da lahko v 3 urah prevozimo razdaljo z enega konca Slovenije do drugega (primer Koper - Murska Sobota). Izleti z avtom pa so vedno najbolj zabavni, saj nam omogočajo dovolj svobode, da svoje plane sproti prilagajamo, se po potrebi ustavimo ali naredimo manjši/ večji ovinek do atrakcije, ki nam je zanimiva.

 

 

 

 

 

KDAJ OBISKATI SLOVENIJO? 

 

Slovenija je ena tistih držav, ki je skoraj popolna v vseh letnih časih in s tem tudi primerna za obisk ne glede na to v katerem obdobju jo obiščete.

 

Prav vsak od letnih časov ima svoje prednosti in s tem tudi vrsto aktivnosti in znamenitosti, ki so idealne prav v tem letnem času.

 

Spomladi recimo je narava izjemno lepa in barvita, zadrževanje v višjih legah in gorah pa bi lahko otežil sneg, ki lahko počasi kopni do poletnih mesecev. Glede na to, da se smučarska sezona zaključi tam nekje aprila je izlet, pohod in obisk kakšnih arhitekturnih znamenitosti vedno odlična ideja. Zapeljite se do na primer do Velike Planine, ko jo prekrije čudovita vijolična odeja žafranov.

 

 

 Velika Planina 

 

 

Poletje v Sloveniji je med turisti najbolj priljubljeno, saj so temperature visoke, vedno pa se lahko odpeljete do jezera ali kam višje in se ravno prav ohladite. Poleg najbolj znanega Blejskega jezera je priljubljeno tudi Bohinjsko jezero in jezero Jasna. Prav tako se poleti odvijajo različni festivali in dogodki v središčih mest, tako da zabave ne manjka. Priporočljivo pa je nastanitve in prevozna sredstva rezervirati prej, ravno zaradi velikega povpraševanja. Svoje vozilo lahko rezerviraš TUKAJ. 

 

 

 Bohinjsko jezero

 

 

Jeseni se celotna Slovenija ovije v romantične odtenke barv in v vonj kostanja, pršuta, vina ter vonj ostalih prijetnih domačih izdelkov. Celotna Gorenjska in Štajerska regija sta priporočljivi. Skoraj obvezna je udeležba na kakšni vinski degustaciji in odlična večerja. Goriška Brda so ena izmed destinacij, ki jih jeseni nikakor ne smemo spregledati. O Goriških Brdih si lahko nekaj prebereš tudi TUKAJ. 

 

 

 

 Goriška Brda

 

Zimska pravljica - Tako bi iskreno lahko opisali Slovenijo v zimskem času. Ne glede na to, da pozimi lahko stopinje padejo kar krepko pod 0, aktivnosti v tem času ne zmanjka. Naš dih pa jemljejo prečudoviti razgledi in znamenitosti, kjer se skoraj vsak lahko prelevi v vrhunskega fotografa in poskrbi za prelepo fotografijo.

 

 Bled

 

 

Eden izmed lepših videov je nastal med obiskom Slovenije, in sicer pod rokami Erika Hedenfalka ( Instagram: erikhedenfalk), ki je odlično zajel lepote Slovenije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preveri tudi mnenja naših preteklih in rednih strank tudi na Tripadvisorju, s klikom na spodnjo ikono, in se prepričaj, da je ATET Rent a Car prava izbira za najem avtomobila tudi zate!

 

 

 

 

 

 

 Ugodno spletno ponudbo lahko preveriš spodaj s klikom na gumb oziroma nam lahko pošlješ povpraševanje na naš elektronski naslov ... 

 

 

 

* Trenutno spletno ponudbo za najem vozila -20% si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb. Vključen je tudi spletni popust!

 

Preveri spletno ponudbo

 

 

 

 

 

 


Vse novice
RENTACAR