Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Rent a Car Ljubljana

 

 

 

NAJEM AVTOMOBILA V LJUBLJANI

 

 

 

 

Ljubljana je prestolnica Slovenije, ki jo kljub svoji majhnosti predstavlja mogočen simbol - zmaj. Legenda pravi, da je grški heroj Jazon kralju Črnega morja ukradel zlato runo, skupaj s tovariši Argonavti pa so zatem zbežali z ladjo. Naključno so pripluli do reke Ljubljanice in se odločili, da prezimijo v Ljubljani. Spomladi so ob jezeru naleteli na ljubljanskega zmaja, ki ga je Jazon po junaškem boju tudi pokončal in od takrat velja za prvega Ljubljančana. Zmaj je upodobljen tudi na mestni zastavi kot del mestnega grba, na registrskih tablicah Ljubljane, mestnih stavbah in ostalih različnih elementih.

 

 

 

 

Prepričani smo, da je potovanje z avtomobilom najboljša izbira, ko se gre za raziskovanje določene države in vseh elementov, ki ji le ta ponuja. Na poti ste popolnoma neodvisni od vseh javnih prevozov, ustavite se lahko na kateremkoli mestu in kadarkoli, sami si oblikujete svojo pot - je še kaj boljšega od tega? 

 

 

 

 

 

Najem avtomobila je danes najbolj iskana storitev v Sloveniji, kar se tiče mobilnosti, saj se poleg turistov, ki vsako leto raje in v večjem številu obiskujejo Slovenijo, zanj odločajo tudi posamezniki, ki sicer svoje lastno vozilo imajo, a bi za namen potovanja na primer potrebovali malo večje vozilo oziroma vozilo z večjim prtljažnim prostorom, imajo lastno vozilo v okvari ali pa lastnega vozila sploh nimajo.

 

 

 

 

Ljubljana je torej zaradi svoje lege odlično izhodišče za začetek potovanja. Vozilo lahko prevzamete v Ljubljani in nato vsak dan lahko obiščete drug del Slovenije, ki kot država ponuja nešteto možnosti in je primerna za prav vsakogar. Aktivni posamezniki bodo zagotovo uživali v avanturističnih športnih aktivnostih oziroma gorskih pohodih, na voljo so različne kulturne prireditve in čudovite znamenitosti kot tudi izjemna ponudba hrane, ki je specifična za posamezen del države. In najboljši del? Zaradi majhne površine je prav vse oddaljeno le za kratko vožnjo. Primerno je tudi za vse posameznike, ki jim dolga vožnja ni prav ljuba, saj lahko v Ljubljani najamete vozilo in se potem iz Ljubljane odpravite na izlet. V vsakem primeru je potovanje z avtomobilom po Slovenija zagotovo vredno stvar, ki jo morate opraviti vsaj enkrat v življenju.

 

 

 

 

Ponudbo vozil in ugodne spletne cene za najem si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb

 

Pošlji povpraševanje

 

 

Za več informacij prosimo kontaktirajte ... 


Vse novice
RENTACAR