Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Prenovljena spletna stran

Atet Rent A car Ljubljana je posodobil spletno stran. Modernizacijo sta narekovala napredka tako na področju spletnih tehnologij, kot tudi elektronike, saj vse več ljudi brska po internetu s pomočjo tablic in pametnih telefonov.

 

Bistvena novost je posodobljen obrazec, ki močno poenostavi in olajša rezervacijo vozila. Spletna stran se po novem prilagaja različnim velikostim ekranov, pri čemer smo sledili cilju naj uporabniška izkušnja ne trpi. Želeli smo obogatiti tudi vsebino. Ta je zdaj bolj pregledna, na voljo je več informacij, trudili se bomo, da bomo čim pogosteje dodajali sveže. 

 

Upam, da smo v času testiranja odkrili in odpravili vse pomankljivosti in napake, v nasprotnem nas z veseljem opozorite preko elektronske pošte ....

 

V prvih devetih mesecih letošnjega leta nas je obiskalo blizu dvajset odstotkov več obiskovalcev kot v istem obdobju lani, več kot 10 odstotkov je bilo novih, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.


Vse novice
RENTACAR