Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Poslovni najem vozil GreenGO

 

Poslovni najem vozil – GreenGO

 

V poslovni najem smo oddali novih 7 vozil, ki bodo prispevala svoj delež k zeleni mobilnosti. Električna vozila Renault Zoe bodo v uporabi pri GreenGO, kjer bodo njihovi končni uporabniki od točke A do točke B potovali bolj trajnostno.

 


 

Kaj je GreenGO (powered by T2)? Green Go predstavlja nabor naprednih rešitev in storitev, ki vključujejo vsa najsodobnejša električna prevozna sredstva (e-kolesa, e-skuterji, e-avtomobili, e-avtobusi in ostala), polnilno infrastrukturo in mobilno aplikacijo, namenjeno tako podjetjem in lokalnim skupnostim kot tudi posameznikom.

 

 

vir: https://greengo.city/#services 

 

 

Družba T-2, usmerjena v najsodobnejše IKT tehnologije in razvoj personalizirane interaktivne storitev, je z lastništvom družbe Rotalab d.o.o. pridobila strateškega partnerja in specialista na področju inženiringa celovitih rešitev zelene mobilnost. Skupaj so lansilari blagovno znamko GreenGO.

Skupni cilj, ki ga zasledujejo je »uspešna implementacija novih modelov zelene mobilnosti pri prehodu v brezogljično družbo«.

 

 

 

V kolikor bi tudi vas zanimal poslovni najem vozil vam bodo naši strokovnjaki z veseljem podali več informacij in pripravili individualno oblikovano informativno ponudbo, glede na vaše želje in potrebe.

 

Kontakt: ... / 01 320 82 30

 

Splošni obrazec s povpraševanjem lahko oddate tudi preko spletna, in sicer na Petrol podstrani TUKAJ.

 

 

 

 

 


Vse novice
RENTACAR