Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Novi v voznem parku-Volkwsagen Golf 8

Posodobljeno: 07.07.2020 

 

  

 

Volkswagen Golf 8

 

 

Tudi v naš vozni park smo sprejeli novo generacijo Golfa, ki ga opisujejo kot še bolj udobnega in bolj inteligentnega a hkrati z vsemi lastnostmi že dobro znanega in priljubljenega avtomobila kot je Volkswagen Golf.

 

Volkswagnov Golf zagotovo spada med tiste avtomobile, ki so pisali in soustvarjali zgodovino. Zelo verjetno pa ste celo imeli, vsaj enkrat v življenju, Golfa tudi pri vas doma, nekateri med vami ste mu celo zvesti že od preteklih modelov. Od leta 1974 pa do danes je VW Golf umeščen med najbolj priljubljene ljudske avtomobile, tekom let in generacij je avto spreminjal obliko in pridobival na svojem dizajnu kot tudi moči seveda. 

 

 

V našem voznem parku lahko izbiraš med kar 14 različnimi kategorijami vozil in tako vsak lahko najde avto zase in svoje potrebe.

 

 

 

 

Bolj podroben opis posamezne lastnosti in možne opreme avtomobila v primeru, da se po svojem najemu odločiš za nakup pa lahko preveriš na spletni strani Volkswagen TUKAJ.

 

 

Vir: https://www.volkswagen.si/novi-golf

 

 

 

Spletna ponudba

 

 

Pestra izbira avtomobilov in kombijev.

Možnost dostave vozila na lokacijo.

Ni predplačila.

Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

24/7 pomoč uporabnikom.

 

 

Vrsto svojega potovanja si popolnoma prilagodiš svojim potrebam, željam, svojemu počutju, vrsti aktivnosti.

 

 

Dodatni navdih za svoj potovalni načrt z avtomobilom in odkrivanje čudovite Slovenije lahko dobiš tudi na spletni strani I Feel Slovenia TUKAJ.

 

 

 

Spletna ponudba

 

 

  

 

Kontaktne informacije:

 

V kolikor bi potrebovali kakršnekoli informacije, imate morebitne pomisleke in bi želeli prejeti naš odgovor, smo vam seveda na voljo. Z veseljem vam nudimo našo pomoč in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

 

V kolikor bi potrebovali najem avtomobila smo seveda tu za vas.

Spletno povpraševanje, z vključenim spletni popustom, je mogoče oddati TUKAJ. 

 

 

  • Možnost dostave vozila na lokacijo.
  • Ni predplačila.
  • Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

 

 

Za vas je naš Rezervacijski center dosegljiv na elektronskem naslovu prodaja@atet.si in na telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

  • Pogosta vprašanja preveri TUKAJ.
  • Splošni pogoji poslovanja preberi več TUKAJ.

Vse novice
RENTACAR