Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Najem avtomobila in dogodivščine-Piran

 

 

 

Veš katero mesto je zraslo na soli?

 

Eno od najbolj slikovitih mest je prav gotovo obalni Piran, ki spada med najbolj priljubljene slovenske turistične destinacije. Občino Piran pa opisujejo tudi kot hram kulture in zakladnico umetnosti ter mesto številnih razstav in dogodkov. 

 

Sprehodi po ozkih ulicah tega pristaniškega mesta so popolni za vse navdušence nad mediteranskim ozračjem in videzom. Poleg arhitekture pa je zagotovo vredno poskusiti tudi morsko kulinarično ponudbo. 

 

 

Večina zadev in dogodkov se odvija kar sredi Tartinijevega trga, kjer ne daleč stran stoji tudi rojstna hiša violinskega virtuoza Gisueppeja Tartinija. V poletnih mesecih pa na trgu lahko uživaš tudi ob prijetni glasbi, saj se v mesecu avgustu odvija glasbeni festival. Spremljaj pa tudi koledar dogodkov, saj se tam že vrsto let zbirajo umetniki, slikarji in ljubitelji vsega lepega, ki ponujajo svoje izdelke in storitve.

 

Aktivnosti v katerih lahko uživaš pa vključujejo tudi: obisk pomorskega muzeja ali akvarija, hiter skok v Jadransko morje in pa seveda slikanje na čudovitih fotogeničnih mestih Pirana, ki bodo poskrbela za dih jemajočo sliko.

 

 

Vsi ljubitelji aktivnih izletov ali počitnic pa seveda lahko svoj čas prilagodijo lastnim željam in tempu. Tako kot je Piran primeren za posameznike, ki cenijo trenutek miru, čas za razvajanje in radi razisukujejo kulturne plati mest, se seveda najde vrsta aktivnosti tudi za aktivne!

 

V prtljažnik ali na streho avtomobila pospravi še svoja kolesa, rolerje, skiroje ali tekaške superge in se odpravi na pot ob morju.

 

 

 

 

Najem avtomobila, ki bo poskrbel za vse tvoje potrebe pa še nikoli ni bil lažji in bolj ugoden!

 

 

Avto lahko prevzameš v eni izmed ATET poslovalnic ali pa se odločiš za dostavo na lokacijo po želji!

 

Piranu najbližja poslovalnica je ATET Koper.

 

Vse kar potrebuješ je torej le še odločitev kam: levo, desno na jugo ali vzhod ter seveda dovolj velik in primeren avto, za kar pa poskrbimo mi!

 

V našem voznem parku lahko izbiraš med kar 14 različnimi kategorijami vozil in tako sak lahko najde avto zase in svoje potrebe.

 

 

Spletna ponudba

 

 

V času svojega raziskovanja Pirana pa absolutno ne smeš pozabiti na znamenite Sečovljske soline, ki so čudovite skozi vse leto! Obišči muzej solinarstva in odkrij kako so včasih živeli in pridelovali sol. Več o samih solinah lahko prebereš TUKAJ.

 

 

Vir: https://www.slovenia.info/sl/destinacije/znamenitosti/piran-s-solinami 

 

 

Pestra izbira avtomobilov in kombijev.

Možnost dostave vozila na lokacijo.

Ni predplačila.

Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

24/7 pomoč uporabnikom.

 

 

Vrsto svojega potovanja si popolnoma prilagodiš svojim željam, svojemu počutju, vrsti aktivnosti, ki si jih želiš in seveda svojemu tipu popotnika.

 

 

 

 

 

Dodatni navdih za svoj potovalni načrt z avtomobilom in odkrivanje čudovite Slovenije lahko dobiš tudi na spletni strani I Feel Slovenia TUKAJ.

 

 

 

Spletna ponudba

 

  

 

 

Kontaktne informacije:

 

V kolikor bi potrebovali kakršnekoli informacije, imate morebitne pomisleke in bi želeli prejeti naš odgovor, smo vam seveda na voljo. Z veseljem vam nudimo našo pomoč in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

 

V kolikor bi potrebovali najem avtomobila smo seveda tu za vas.

Spletno povpraševanje, z vključenim spletni popustom, je mogoče oddati TUKAJ. 

 

 

  • Možnost dostave vozila na lokacijo.
  • Ni predplačila.
  • Ni stroška preklica ali spremembe rezervacije.

 

 

Za vas je naš Rezervacijski center dosegljiv na elektronskem naslovu prodaja@atet.si in na telefonski številki 01 320 82 30.

 

 

  • Pogosta vprašanja preveri TUKAJ.
  • Splošni pogoji poslovanja preberi več TUKAJ.

 


Vse novice
RENTACAR