Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Ljubljana visoko na Lonely Planet-ovem seznamu

Ljubljana tromostovje

 

Slovenia, 11. Junij 2014 - Ljubljana se je na vplivnem turističnem portalu Lonely planet uvrstila na drugo mesto najbolj privlačnih destinacij v letošnjem letu.

 

"O slovenski prestolnici bomo v naslednjih letih zagotovo slišali veliko," je prepričan Lonely planet v članku Best in Europe in 2014 in opozarja, da je Ljubljana ena najbolj zelenih in živahnih prestolnic, z živahno kavarniško sceno čez dan, ter pisanim nočnim življenjem.

 

Prav tako opozarjajo na dvatisočletnico rimske kolonije Emona, na mestu katere stoji moderna Ljubljana, ter na številne kulturne dogodke, ki bodo v ta namen sledili tekom leta.

 

Lonely planet poudarja tudi lego Ljubljane, kot odlične izhodiščne točke za raziskovanje Slovenije. "Fotogenična kot Švica, pa precej manj škodljiva za denarnico," zaključujejo

 

Najboljši način za raziskovanje Slovenije je motorno vozilo. Atet Rent A Car Ljubljana nudi prvovrsten najem vozil. Odličen vozni park, prijazne storitve, zmerne cene. Obiščite naše poslovalnice


Vse novice
RENTACAR