Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Lepo priznanje Sloveniji

 

Neodkrita golf destinacija

Slovenska golf igrišča so prejela lepo vzpodbudo v obliki nagrade Undiscovered golf destination award 2015. Podelila jo je IAGTO - International Association of Golf Tour Operators (mednarodne zveze ponudnikov golf potovanj in paketov). 

 

Priznanje za trud

slovenia undiscovered golf destination

Nagrada je priznanje za trud, ki so ga slovenska golf igrišča v zadnjih letih vložila v razvoj panoge, meni Marjan Hribar, generalni direktor, direktorata za turizem in internacionalizacijo.

 

Undiscovered golf destination award sodi med prestižne nagrade, ki jih ob koncu Mednarodne golfske turistične tržnice podeljuje IAGTO. Nagrajence izbere na podlagi glasov 160 članskega združenja kritikov. (International Golf Travel Writers Association).

 

Ocenjujejo privlačnost igrišč in regije, ter kvaliteto in dostopnost igrišč.

 

Trinajst centrov

Slovenija se ponaša s trinajstimi golf igrišči. Večina je oddaljena uro vožnje od Ljubljane.

 

Najstarejše, Royal Bled Golf, se uvršča med 50 najboljših v Evropi. Vse bolj mednarodno uvrljavljen je tudi Golf Arboretum Ljubljana, ki je letos med drugim gostil vrhunsko mednarodno tekmovanje European Long Drivers Tour.

 

Med priljubljenimi so

  • Golf Otočec
  • Golf Moravske Toplice
  • Golf Smlednik
  • Golf Mokrice

 

Goste z vsega sveta ob razgibanosti igrišč najbolj privlači neokrnjena narava. Večina tujih igralcev prihaja iz Italije in Avstrije. Vse več je Nemcev, povečuje se tudi število Skandinavcev, še posebej Fincev in Švedov.

 

V zadnjih desetih letih je Slovenija gostila osem uradnih EGA evropskih amaterskih turnirjev, kar priča, da igrišča ponujajo izziv in kakovost.

 

Namig

Slovenija je idealna destinacija za organizacijo golf počitnic in turnej. V primeru večje skupine igralcev priporočamo najem kombija. Preverite ugodno ponudbo za najem kombija ali drugih vozil v eni od poslovalnic podjetja Atet Rent A Car Ljubljana


Vse novice
RENTACAR