Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Futsal Turnir in ATET

 

Vožnja s kombijem je lahko izjemno zabavna izkušnja za celotno ekipo, kar se je izkazalo tudi pri izkušnji ekipe, ki se je odpravila na FUTSAL TURNIR za "Pokal MO Slovenj Gradec". 

 

V soboto 5. januarja se je 7 članska ekipa odpravila proti Slovenj Gradcu, kjer je Športno društvo Stari trg organiziralo turnir v malem nogometu za "Pokal Mestne občine Slovenj Gradec", ki je potekal v športni dvorani v Slovenj Gradcu.

 

Kaj pravijo fantje?

 

 "Zahvaljujoč podjetju Atet rent a car, ki nam je sponzoriralo kombi, je naša vožnja potekala zelo udobno in varno. Vsi smo bili v enem vozilu, kar seveda takoj izboljša samo vzdušje."

 

Na turnirju je nastopalo 18 ekip, ki so bile razdeljene v 6 skupin s po tremi člani. Najboljša dva v skupini sta se uvrstila v četrtfinale. Konkurenca je bila močna, saj je na turnirju igralo kar nekaj igralcev prve slovenske nogometne in futsal lige. 

 

 

 

Iz skupine so se fantje, po nesrečnem izvajanju 6-metrovk, prebili kot drugouvrščena ekipa. V četrtfinalu pa so po živčni in izenačeni tekmo zmagali z minimalnim rezultatom 1:0. V polfinalni tekmi je po nesrečni napaki zadel nasprotnik.

 

Komentar igralcev: "Odločili smo se za igro z vratarjem, ki pa je zelo tvegana kar se je tudi pokazalo. Namesto da bi mi izenačili, je nasprotnik dvakrat zadel v prazno mrežo. Turnir se je z edinim porazom za nas tako končal."

 

 

Čeprav se fantom ni uspelo prebiti v finale, so bili s svojo igro in potekom dneva zelo zadovoljni in v poznih večernih urah so se pripeljali nazaj v Ljubljano.

 

Fantom čestitamo tudi mi in jim želimo veliko uspehov tudi v prihodnje! 

 

Z velikim veseljem se pri ATET Rent a Car udeležujemo oziroma sodelujemo pri raznih športnih dogodkih in prireditvah ter tako podpiramo vse športnike. 

 

 

Želiš prejeti ponudbo za najem kombija? Ugodno spletno ponudbo lahko preveriš spodaj s klikom na gumb oziroma nam lahko pošlješ povpraševanje na naš elektronski naslov ... 

 

 

 

* Trenutno spletno ponudbo za najem vozila -20% si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb. Vključen je tudi spletni popust!

 

Preveri spletno ponudbo

 

 

 

 

 

 


Vse novice
RENTACAR