Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Študent UP

 

 

 

 

 

Brezplačen GPS

glede na razpoložljivost

Nizek depozit

od 50,00€

1 BREZPLAČEN dan

za vsakih 10 dni najema 

 

DRUGE REDNE ŠTUDENTSKE UGODNOSTI

 • Brezplačno dovoljenje za vožnjo v tujini
 • Brezplačna uporabnina Slovenske vinjete
 • Brezplačni dodatni vozniki
 • 50% popust na zimski paket (15.03.-15.11.)
 • Brezplačen prevzem dan prej, v kolikor se na pot odpravljate pred 07:00 (*več info. spodaj)
 • Brezplačen GPS - v kolikor je na voljo (*več info. spodaj)
 • Možen depozit v gotovini
 
* Brezplačni zgodnji prevzem večer prej: V kolikor se na pot odpravljate pred 7. uro zjutraj lahko koristite ugodnost brezplačnega zgodnjega prevzema. Ob samem povpraševanju v polje s komentarjem vnesite, da bi želeli koristiti brezplačni zgodnji prevzem, večer prej in naš rezervacijski center bo po pregledu povpraševanja vašo rezervacijo posodobil in vam na vnešeni elektronski naslov posredoval posodobljeno potrjeno rezervacijo (v kolikor je vozilo seveda na voljo in bo rezervacija potrjena).

 

* Brezplačen GPS - glede na razpoložljivost naprave: Navigavijsko napravo GPS lahko koristite brezplačno, v kolikor je le ta v želenem obdobju najema vozila seveda na voljo. Ob samem spletnem povpraševanju/ rezervaciji odkljukajte tudi GPS napravo ( 0,00€) in ob samem prevzemu vam jo bomo seveda zagotovili, v kolikor be le ta na voljo. Ne zagotavljamo vam, da boste GPS napravo tudi zagotovo dobili, ne glede na to, da ste ob pošiljanju povpraševanja odkljukali brezplačni GPS.

 

V kolikor v vašem primeru brezplačna naprava GPS ne bo na voljo predlagamo tudi možnost prenosa in koriščenja brezplačnih mobilnih aplikacij, ki delujejo brez internetne povezave:

 

 • MAPS.ME
 • Sygic GPS Navigation
 • HERE WeGo
 • Genius Maps
 • OsmAnd
 • MapFactor 

 

 

 

KAKO LAHKO KORISTIM ŠTUDENTSKE UGODNOSTI ZA NAJEM AVTOMOBILA?

Zelo enostavno. V kolikor bi želeli koristiti študentske ugodnosti za najem vozila, ki je namenjen vsem študentom Univerze na Primorskem, z veljavno študentsko izkaznico, je potrebno le oddati povpraševanje s klikom na spodnji gumb. 

 

Rezerviraj s STUDENTUP popustom

*Koda popusta (STUDENTUP) je že vključena.

 

 

 

V kolikor rezervirate vozilo v obdobju s prevzemom vozila med 02.09.-15.09.2019 vam vključimo še dodatnih 5,00€ popusta. 

 

V zadnjem koraku  pošiljanja povpraševanja v polje s komentarjem vpiši SCHOOL. Po prejemu povpraševanju vam bomo poleg že vključenega spletnega popusta vključili še dodatnih 5,00€ popusta. 

 

 

S klikom na spodnji gumb lahko preveriš kakšne so cene najema, z vključenim spletnim popustom, za vse kategorije. Povpraševanje je neobvezujoče. Predplačilo ni potrebno. Preklic rezervacije je brez doplačila.

 

 

 

Za več informacij lahko vedno kontaktirate tudi naš rezervacijski center ( sales@atet.si / 01 320 82 30), kjer vam bomo z veseljem odgvoorili na vsa vaša vprašanja glede najema vozila.

 

 

SuPER LAHEK PROCES NAJEMA

 

Študentski najem vozila je pri Atet res super enostaven. Študentski popust za najem vozila lahko koristijo vsi študentje Univerze na Primorskem, ki imajo veljavno študentsko izkaznico.

 

Ne le, da študentom 100% zaupamo vsa vozila iz našega voznega parka in dopuščamo vožnjo kamorkoli (nekaj držav je vseeno omejenih, preveri katere tukaj), naša vozila so v vrhunski kondiciji in odlično vzdrževana.

 

Zahtevan je depozit v nižjem znesku.

 Tvoje iskanje je torej končano, saj imamo rešitev zate.

 

 

 • Koliko moram biti star/ stara? - 18 let
 • Kaj potrebujem? - Veljavno vozniško dovoljenje in veljavno študentsko izkaznico Univerze na Primorskem.

 

 

 

KJE LAHKO PREVZAMEM AVTO?

Poslovalnice imamo v Kopru, Ljubljani, letališču Ljubljana in v Mariboru.

 

atet ljubljana

Ljubljana

 

 

atet ljubljana airport office

Ljubljana Airport
 

atet maribor office

Maribor
 

atet koper office

Koper 
 

 


 

 

 

 

KAKO LAHKO REZERVIRAM?

 

Preprosto... to storiš v le treh korakih:

  

 1. Klik na gumb spodaj
 2. Izberi lokacijo prevzema in obdobje najema vozila
 3. Izberi kategorijo vozila

 

Študentski popust (STUDENTUP) je že vključen v prikazano ceno. 

 

S seboj prinesite veljavno študentsko izkaznico Univerze na Primorskem, saj jo bo potrebno predložiti ob samem prevzemu. V kolikor nimate veljavne študentske izkaznice Univerze na Primorskem za vas ugodnosti ne bodo veljale.

 

 

 

Rezerviraj s STUDENTUP popustom

* Koda popusta (STUDENTUP) je že vključen v kalkulacijo.

 

 

TOČKE ZVESTOBE

Vsak dan najema ti prinese 1 točko zvestobe. Za vsakih 10 zbranih točk zvestobe dobiš 1 brezplačni dan najema avtomobila, ki ga lahko koristiš kadarkoli. Dnevi najema se seštevajo, kar pomeni, da lahko 10 dni zbereš v različnih najemih. Po koriščenju svojega brezplačnega dneva se točke začnejo zbirati od začetka oziroma od preostale količine točk zvestobe.

 

 

 

V kolikor bi želeli prejemati dodatne kode popusta in novice glede ostalih študentskih aktvinosti ter ugodnosti nam to prosim sporočite na elektronski naslov ... in vaš naslov bomo dodali k seznamu prejemnikov, iz katerega pa se seveda lahko tudi kadarkoli odjavite.

 

 

RENTACAR