Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

VW California Beach

 

DOŽIVI OBČUTEK SVOBODE!

 

Potuj s VW California Beach 

 

 

 

V ATET družino smo sprejeli novega družinskega člana, in sicer smo ponosni na dejstvo, da tak tip vozila ni vključen v osnovne ponudbe Rent a Car podjetij in smo tako prvi v Sloveniji, ki ponujamo najem vozila kot je VW California Beach.  

 

Od sedaj si lahko tudi ti eden od tistih posameznikov, ki lahko uživajo v vožnji tega izjemnega vozila brez, da bi zanj odšteli kar precejšnjo vsoto denarja, kar je tudi največja vrednost najema takšnega avtomobila.

 

S katerimi besedami pa bi mi opisali tale hibrid med avtomobilom in kamperjem? Besede, ki hkrati opisujejo lastnosti vozila : inovativnost, prostornost, razkošje, svoboda, mobilnost, zabava in udobje.

 

 

 

 

 

 

INOVATIVNOST

 

Dejstvo, da lahko eno vozilo ponuja vse lastnosti potniškega kombija skupaj z udobjem vožnje z avtomobilom in hkrati dobi vrednost avtodoma je zagotovo inovativna in odpira vrata novi izkušnji svobode in mobilnosti.  Uživaj vso svobodo, ki jo California Beach nudi in izkoristi neomejene možnosti vožnje in raziskovanja.  

 

 

SVOBODA IN UDOBJE

 

Je bil kdaj proces iskanja popolne nastanitve, ki je hkrati v našem finančnem planu, res enostaven in brez stresa, hkrati pa je nastanitev ugajala skoraj vsem našim željam? Verjetno ne oziroma to velja za vsaj večino primerov. No vse »svobodne duše« in avanturistični popotniki tu spet pridejo na svoj račun, saj je VW California Beach pravi dom na kolesih, ki je lahko pripravljen v približno 30 minutah. Takoj ko bi se želeli odpeljati na drugo lokacijo pa svoj začasni doma le popakiramo nazaj in pripravljeni smo za vožnjo.  Hitro, enostavno in brez obvez kajne?

 

 

 

 

 

PROSTORNO

 

Užitek v vožnji, ki nam nudi veliko prostora in s tem zagotavlja udobno potovanje je vedno velika prednost. Še posebej bodo v prostornosti in možnosti »prenočišča na kolesih« uživale družine z željo po mobilnosti v času dopusta in željo po novih skupnih dogodiščinah. VW California Beach pa je popolna tudi za večje ali manjše skupine prijateljev, znancev, ali sodelavcev, ki namesto z nagnetenimi javnimi prevozi sedaj lahko potujejo v stilu!

 

 

 

 

 

 

IZJEMNE ZNAČILNOSTI

 

Sedeži oziroma klopi se zelo enostavno spremenijo v posteljo, ki nudi udobno spanje. Kar težko verjeti, da se v parih sekundah klop vozila lahko spremeni v pravo posteljo pripravljeno za spanje dveh oziroma treh oseb kajne.

 

Dodatno ležišče je mogoče pridobiti z dvigom strehe, in sicer se odpne varnostne zapahe in pritisne navzgor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pošlji povpraševanje na elektronski naslov ...  za več informacij in ponudbo....

 

...

 

 

 

 

 

 

 

RENTACAR