Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Svet ugodnosti Porsche Group Card

 

 

 

Potrebujete vozilo? Se ravno odločate za nakup novega vozila? Bi z veseljem izkoristili čas in se prepričali, da boste izbrali pravo vozilo, ki vam bo v pomoč pri vaših vsakdanjih opravilih? Izkoristite ugodnost in najemite vozilo kar 20 % ceneje**! Vsi imetniki kartic ugodnosti Porsche Group Card* lahko vozila po ugodnejši ceni najamete v poslovalnicah ATET v Ljubljani, Kopru in Mariboru.

 

 

 

...

 

 

 

**Pri pošiljanju povpraševanja je potrebno navesti tudi 6-mestno številko kartice ugodnosti, ki jo najdete na zadnji strani, imetniki mobilne aplikacije pa na digitalni kartici ugodnosti, ki je na voljo znotraj mobilne aplikacije Porsche Group Card, v zavihku »Profil«. Prav tako je kartico Porsche Group Card potrebno predložiti/ pokazati ob prevzemu vozila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbirajte dneve zvestobe!

 

 

Z uporabo kartic ugodnosti Porsche Group Card hkrati zbirate tudi dneve zvestobe, kjer poleg popusta pri najemu vozila za vsak dan najema pridobivate tudi točke. Po zbranem skupnem številu 15 dni najema vam 1 dan podarimo.

 

... 

 

 

Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov ... ali pa nas pokličete na 01/ 320 82 30. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

 

*Dodatne ugodnosti in popusti z naslova programa ugodnosti Porsche Group Card ne izključujejo splošnih pogojev poslovanja ATET d.o.o.. Najemnik lahko dodatne informacije preveri tudi pod rubriko Pogosta vprašanja.

 

 

Kartice ugodnosti Porsche Group Card prinašajo še številne druge ugodnosti. Ne spreglejte.

 

RENTACAR