Simply the best Rent a Car in Slovenia. Hire a car with ATET car rental service in Ljubljana for best deals, friendly service, and excellent cars. Get a quote now.
Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Poslovni najem vozil

 

 

 

MOŽNOSTI POSLOVNEGA NAJEMA AVTOMOBILA

 

Vozilo kot storitev je odlična rešitev za vse, ki si želite popolne mobilnosti prilagojene vašim potrebam in okolju prijazen vozni park, ne želite pa visokih investicijskih stroškov za nakup ustreznih vozil.

 

Dolgoročni najem oziroma poslovni najem vozil je najem, kjer imate vozilo v uporabi od 3 pa vse do 60 mesecev. Vsak mesec imate z najetim vozilom popolnoma enak strošek, kar je tudi največja prednost, saj so vsi vaši stroški že vnaprej znani in lahko predvidljivi. Prav tako pa se izognete visoki vsoti stroškov registracije, rednega vzdrževanja in servisiranja, menjavi pnevmatik dvakrat v letu in vsem preostalim stroškov, ki pridejo zraven.

 

 

Največja prednost poslovnega najema je fiksni mesečni strošek.

 

 

 

Ponujamo možnost poslovnega najema vozil tako vozil z notranjim izgorevanjem kot električnih vozil. Spodaj okvirne informacije glede obeh možnosti. Za več informacij ali pripravo informativne ponudbe pa smo vam seveda na voljo na elektronskem naslovu ....

 

 

 

Najbolj priljubljena vozila:

 

Volkswagen Golf

 

Volkswagen Passat

 

Ford Focus

 

Škoda Octavia

 

Toyota Corolla

 

e- Renault Zoe

 

 e- Opel Mokka

 

 e-Volkswagen ID3

 

 

 

 

 

Dolgoročni poslovni najem vozila

 

V osnovi gre pri poslovnem najemu vozila za najem, v trajanju od 24 do 60 mesecev, kjer lastništvo vozila ni pri uporabniku temveč pri nas. Primeren je za podjetja in posameznike, ki ne želijo prevzeti visokih stroškov nakupa vozila in vseh preostalih, ki pridejo skupaj z lastništvom avtomobila.

 

V kolikor bi želeli najeti vozilo zgolj za par mesecev je to seveda mogoče, tako za fizične kot pravne osebe. V našem rezervacijskem centru vam bodo z veseljem pripravili izračun, glede na vaše potrebe.

 

Naš obstoječi vozni park si lahko pogledate TUKAJ.

 

V kolikor bi želeli prejeti informativno ponudbo lahko pošljete vaše povpraševanje na ....

 

...

 

 

 

Prednosti poslovnega najema vozil:

  • Strokovno svetovanje glede na zahteve naročnika
  • Izbira točno določenega tipa vozila glede na vaše trenutne potrebe (podjetje ali posameznik)
  • Popolna mobilnost v vsakem trenutku
  • Prilagodljivost glede na potrebe najemnika
  • Brez visokih investicijskih stroškov
  • Dodatne ugodnosti in subvencije
  • Nižji stroški vzdrževanja, optimizacija stroškov
  • Odprodajo vozila in tveganje s preostankom vrednosti vozila po najemu prevzamemo mi
  • Možnost dostave vozila na izbrani lokaciji
  • Podpora uporabnikom 24/7 in asistenca z nadomestnim vozilom

 

 

 

Poslovni najem električnih vozil

 

Uporaba električnega vozila omogoča tišjo in predvsem čistejšo vožnjo, kjer je strošek na prevožen kilometer veliko nižji.

 

Vozila so med trajanjem pogodbe o poslovnem najemu (od 24 do 60 mesecev) ves čas v lasti Petrola (naše materinsko podjetje), kar pomeni, da vsa tveganja, povezana s preostankom vrednosti vozila po koncu najema in odprodajo ter vzdrževanjem vozila prevzamemo mi.

 

Preverite širšo ponudbo Upravljanja voznih parkov ali izpolnite obrazec s povpraševanjem in pripravili bomo informativno ponudbo za poslovni najem električnega vozila, glede na vaše izbrane preference.

Povezava do spletnega obrazca TUKAJ.

 

 

 

Največje prednosti najema električnega vozila za poslovne uporabnike:

 

 

 

- Pravica do odbitka DDV pri nabavi motornih vozil, če so ta namenjena opravljanju dejavnosti podjetja / po noveli zakona velja, da je odbitek DDV dovoljen v celoti od vseh vozil, ki kumulativno izpolnjujejo dva pogoja: vozilo je brez izpusta ogljikovega dioksida in vrednost ne presega 80.000 €

 

- Obračunana boniteta za osebno rabo = 0 

 

S skupnim seštevkom vseh ugodnosti lahko privarčujemo kar velik znesek. Točne informacije vam podamo ob pripravi ponudbe.

 

Kljub temu, da pravne osebe niso več upravičene do eko subvencij je električni avto za podjetja še vedno precej cenejši kot za fizične osebe ter hkrati lahko pomeni večji odstotek prihranka.

 

 

 

V kolikor bi tudi v vašem podjetju potrebovali najem avtomobila, smo vam seveda na voljo za vse dodatne informacije, morebitna vprašanja ali pripravo individualne ponudbe glede na vaše želje.

 

 

 ...

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktne informacije:

 

...

 

01 320 82 30

 

 

 

 

Ostale storitve

 

 

Poslovni najem vozil 

preberi več

Kratkoročni najem vozil 

preberi več

Storitve »od vrat do vrat«  

preberi več 

Analitika in optimizacija 

 preberi več 

 

RENTACAR