Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Instagram

Najem malo dostavno vozilo

 

V naš vozni park smo vključili tudi mala dostavna vozila oziroma t.i. »mali furgon«, ki so pri uporabnikih za dostavo priljubljena predvsem pri mestnih vožnjah, saj so dovolj majhna in kompaktna a hkrati nudijo veliko prostora za prevoz blaga in tovora.

 

Kompakten, učinkovit.

 

Poleg naših velikih potniških in tovornih kombijev vam tako sedaj nudimo tudi manjši dostavnik, ki ga po potrebi uporabite za različne transporte, bodisi vam pride prav pri selitvi, prevozu novega pohištva, tovorjenju novih lončnic iz trgovine ali pa ga uporabite kot rešitev za vašo dostavno službo.

 

 

V iskanju rešitve za krajši prevoz?

 

 

Pošljite svoje povpraševanje in naši prodajniki bodo z veseljem pripravili ponudbo glede na vaše želje in potrebe. 

 

Ob povpraševanju nam prosim sporočite želeno obdobje najema vozila, lokacijo prevzema ter vračila vozila in vaš kontakt.

 

 

Skupaj z vami preverimo vaše potrebe in vam pomagamo najti pravo ter ugodno rešitev.

 

 

...

 

 

 

 

Najem ali nakup manjšega dostavnega vozila?

 

 

 

Cene manjših gospodarskih transportnih vozil so lahko za podjetje precejšen zalogaj in tu je kratkoročni najem ali nekaj mesečni najem lahko prava rešitev za vas ali vaše podjetje.

 

Kratkoročni najem dostavnega vozila je zagotovo pametna odločitev, saj ob uporabi vozila na ta način dobimo boljši občutek za vozilo ter vidimo kaj so njegove prednosti in kaj slabosti. Hkrati lahko na podlagi stroškov ocenimo ali je nakup res najbolj smiseln ali se raje odločimo za najem vozila.

 

Izogib stroškom vzdrževanja, registracije, servisi, možnost menjave vozil za kakšno drugo vozilo, pomoč 24/7, kontaktna oseba,…

 

 

Pošlji povpraševanje za najem malega dostavnika na elektronski naslov ...  za več informacij in ponudbo....

 

...

 

RENTACAR