Devova ulica 6a
Ljubljana
1000
SLOVENIJA
sales@atet.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube

Kranjska Gora Top Smučarska Destinacija

Kranjska Gora je 48. najboljša smučarska destinacija v letu 2015, po oceni spletnega iskalnika nastanitev Trivago. Gre za veliko priznanje enemu najbolj znanih smučarskih središč v Sloveniji, ki med drugim že leta gosti tekme svetovnega pokala v alpskem smučanju.

 

Na vrhu seznama je avstrijski Tux-Hintertux, ki je zbral 89,96 točke (od sto možnih), Kranjska Gora pa, kot edino slovensko smučišče na tej lestvici, 83,99.

Na vrhu še italijanski Ortisei, ter avstrijski Serfaus-Fiss-Ladis, deseterico pa zaključujejo kitajski Chongli, nemški BadHindelang, italijanski Cogne, kitajski Lijiang, ter avstrijska Kaprun in Arzl im Pitztal.

 

Trivago je največji spletni iskalnik hotelov. Mesečno beleži 80 milijonov obiskovalcev, primerja pa cene za več kot 700 tisoč hotelov na več kot dvesto rezervacijskih straneh po vsem svetu. Hit Alpinea v Kranjski Gori nudi 1300 ležišč v 641 sobah.

 

Kranjska Gora je odlična iztočnica za ogled SZ dela Slovenije, med najbolj znanimi turističnimi točkami so Bled, Bohinj, Triglavski narodni park, v okolici Kranjske gore pa tudi Planica, dolina Tamar, Vršič, Martuljški slapovi, slap Peričnik...


VSE NOVICE
RENTACAR